Working together, achieve more

Onze teamwork maakt ons uniek!

Millor werd opgericht als eenmanszaak in 2010 door Dieter De Waele. Niet enkel begonnen steeds meer klanten onze diensten af te nemen, ook de grootte van projecten kende een mooie groei. In de zoektocht naar de juiste mensen kwamen we al snel tot de vaststelling dat het heel moeilijk zou zijn om alle gewenste specialisaties te vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Al snel gingen we op zoek naar freelancers. Werken met een vast netwerk en een team van freelancers zorgt er voor dat we steeds de juiste profielen op een project kunnen plaatsen en weten we dat deze mensen elk door de passie in hun vak steeds streven naar de hoogste graad van afwerking.

Samenwerken met specialisten in hun categorie zorgt er eveneens voor dat geen project te complex is. Hebben we de juiste mensen niet in het netwerk, dan gaan we er naar op zoek. Als klant merk je hier niets van. Als klant krijgt je steeds een project manager toegewezen, heb je één vast aanspreekpunt en is steeds één iemand volledig op de hoogte van het gehele project.

Het maakt van Millor een waardige speler voor elke vorm van online ontwikkeling.

Het team!

Maak kennis met een aantal van onze mensen

Dieter

Zaakvoerder
Analyse
Drupal developer

Stefanie

Administratie
Copywriter

Hans

Project manager
Grafisch ontwerp
UX

Maarten

Drupal developer
Copywriter

Matthias

Front-end developer

Bram

Systeembeheer

Daag je ons uit of wil je meewerken?

Heb je een project en wil je ons team uitdagen of ben je een freelancer en werk je graag mee aan boeiende projecten?