Drupal website

Nieuwe klanten werven of bestaande klanten informeren? Meer leads binnen krijgen zodat je vertegenwoordigers de baan op kunnen? Meer reservaties in je restaurant krijgen of meer bezoekers op je evenement?

Alles begint met een goede Drupal website die je online aanwezigheid versterkt. Een Drupal website waar je bezoekers eenvoudig hun weg vinden en snel de juiste informatie vinden of je contacteren.

Door onze ervaring en persoonlijke aanpak weten we als geen ander hoe we ook voor jouw bedrijf een Drupal website kunnen ontwikkelen die werkt!

Analyse, flows en wireframes

Zoals bij elke vorm van ontwikkeling is het belangrijk om vooraf goed na te denken. Dit is ook zo voor je nieuwe Drupal website. Samen met jou en/of je team denken we na over de strategie en gebruikersflow van je nieuwe Drupal website. We gaan op zoek naar wat bezoekers echt moeten te weten komen op je website en kijken welke tools hierbij kunnen helpen. Het resultaat van dit denkwerk zijn op maat gemaakte wireframes voor jouw Drupal website. Deze geven je een perfect beeld welke informatie er zal te vinden zijn op je nieuwe Drupal website en hoe bezoekers deze informatie zullen vinden.

Drupal is meer dan een CMS

Drupal gaat veel verder dan het beheren en organiseren van inhoud op je website. Drupal is een ondersteunend framework voor krachtige en gebruiksvriendelijke websites vol functionaliteit, eventuele integraties met andere software en nog zoveel meer, maar leent zich eveneens perfect voor een kleinere website. Je Drupal website groeit mee met je bedrijf.

Code op maat van jouw bedrijf

Het krachtige framework laat ons toe om je Drupal website te laten communiceren met andere tools of databases? Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat het contactformulier van je website perfect integreert met je CRM of zorgen we er voor dat de productinformatie op je Drupal website rechtstreeks uit je PIM-systeem komt.

Ontwerp op maat - Het oog wil ook wat!

Ook al zit je Drupal website technisch perfect in elkaar, je bezoeker heeft er weinig boodschap aan. Daarom kiezen we er steeds voor om een ontwerp te maken volledig op maat van je bedrijf en je huisstijl en plaatsen we deze bovenop je website. Zo krijgt de bezoeker een mooie, frisse, gebruiksvriendelijke website te zien volledig op maat je bedrijf en je identiteit.

Resultaten meten en opvolgen

Wanneer je nieuwe Drupal website online staat, stopt het echter niet. We installeren voor jou de nodige tools die je nodig hebt om alle inspanningen te kunnen meten en opvolgen. Hoeveel bezoekers zijn er? Vanwaar komen die bezoekers? Wat doen die bezoekers? Hoe kunnen we van die bezoekers klanten maken? We staan je bij in het gehele proces.

Op zoek naar een Drupal website die werkt voor jouw bedrijf of product?

Ik heb interesse in