Drupal webshop

Een webshop is voor veel bedrijven nog net die brug te ver om hun zaak uit te breiden en te laten groeien. Toch is niet te negeren dat steeds meer klanten online te vinden zijn en elk bedrijf echt moet beginnen denken over hoe producten online te verkopen.

Bij Millor bouwen we een robuuste, stevige en mooie Drupal webshop voor elk type bedrijf.

Voeg toe, beheer en verkoop

Werk binnen je Drupal webshop met je producten zoals je er in een winkel mee werkt. Voeg producten toe, haal producten uit het gamma, zet producten in promotie, wijzig je prijzen. Net zoals bij je fysieke winkel heb je in je Drupal webshop volledig beheer over je producten en stock.

Online betalingen

Ontvang onmiddellijk het geld van je online klanten en ga direct aan de slag om de producten bij de klant te krijgen. Online shoppers betalen hun bestellingen online. We zorgen ervoor dat je Drupal webshop integreert met betalingsproviders als Mollie, Ingenico, MultiSafepay en nog veel meer.

Verzending

Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je producten bij de klant zullen terecht komen. Onze integraties met bijvoorbeeld BPost, DHL of DPD zorgen er voor dat u via uw Drupal webshop eenvoudig het label kan printen om op de doos te kleven en het pakket kan verzonden worden.

Communicatie met de fysieke winkel

Heb je een kassasysteem in je fysieke winkel? Je Drupal webshop kan hoogstwaarschijnlijk communiceren met je offline kassa. Nieuwe producten komen automatisch in je Drupal webshop, maar ook je stock kan volledig automatisch lopen zodat je nooit in de problemen komt.

Resultaten meten en opvolgen

Wanneer je nieuwe Drupal webshop online staat, stopt het echter niet. We installeren voor jou de nodige tools die je nodig hebt om alle inspanningen te kunnen meten en opvolgen. Wat zijn de opbrengsten van de webshop? Hoeveel bezoekers zijn er? Vanwaar komen ze? Kunnen we onze Drupal webshop nog beter maken? We staan je bij in het gehele proces.

Overtuigd dat je nieuwe vestiging een online winkel is?

Ik heb interesse in