Hulp of advies nodig bij je Drupal project of probleem?

Het zoveelste website verkooppraatje?

Neen. Het is niet onze bedoeling je project af te breken en je het advies te geven om helemaal opnieuw te beginnen omdat we het zoveel beter zouden kunnen.

Wat is ons Drupal advies dan wel?

We willen onze jarenlange ervaring en kennis van en met Drupal gebruiken om je verder te helpen met jouw project of problemen. We zijn er van overtuigd dat we sterk zijn in het debuggen van Drupal problemen en dagen onszelf graag eens uit.

Voor welk Drupal advies kun je bij ons terecht?

  • Zit je vast met de configuratie of programmatie van je project en wil je graag eens een ervaren ontwikkelaar spreken die even met je meedenkt?
  • Heb je een opdracht voor een project of klant en weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Door de jaren hebben we al heel veel zaken gedaan en gemaakt, waardoor we graag met je delen hoe we het zouden aanpakken.
  • Krijg je een foutmelding, crasht je omgeving en heb je geen idee wat de oorzaak kan zijn? We duiken graag met jou in de code.
  • Heb je performantie problemen?
  • Wil je graag eens met ons praten en luisteren of Drupal een goede keuze zou zijn voor jouw project?
  • ...

Hoe werkt het ons Drupal advies?

Vul onderstaand formulier in en probeer je probleem zo goed als mogelijk te omschrijven. Dit geeft ons de mogelijkheid om in te schatten wie we best me jouw contact laten opnemen om je probleem samen even te bekijken of je vragen te beantwoorden.

Nadat we je inzending hebben ontvangen, analyseren we deze en zullen we contact met je opnemen. We kijken samen welk tijdstip het beste past in onze agenda. Daarbij stellen we eventueel ook nog enkele extra vragen die naar boven kwamen tijdens het analyseren van je inzending. We doen eveneens een inschatting van tijd die we denken nodig te hebben om je verder te helpen.

Op het afgesproken tijdstip zetten we een online meeting met jou, je ontwikkelaar of je team op en pakken we je vraag of probleem samen aan.

Wat kost het ons Drupal advies?

Ons uurtarief bedraagt 75 euro per uur (excl. BTW). Een minimale sessie duurt 30 minuten.

We houden niet van verrassingen. Hebben we teveel tijd ingeschat om je probleem op te lossen, dan factureren we alleen de tijd die nodig was. Hebben we te weinig tijd ingeschat, dan onderbreken we even het gesprek en vragen we toestemming om nog even door te zoeken.

No cure, no pay

Geen oplossing voor je probleem na onze sessie? Geen factuur.

Aan de slag